Planerar du att gifta dig men vet inte i vilken ända du ska börja i? Strand – Mat & Vin hjälper dig att reda ut alla frågetecken. Antingen med konsultation under resans gång eller i form av ett större helhetsgrepp med bröllopskoordinering.

I vilket fall så börjar vi med ett kostnadsfritt möte där vi utgår från era drömmar och idéer och utifrån detta så ger vi förslag på lokaler, dekorationer, teman, aktiviteter samt mat & dryck. Allt för att denna stora dag ska bli oförglömlig för alla som är med.

Konsultation

Vid en konsultation då börjar vi med ett kostnadsfritt möte där vi sätter ramarna för just ert bröllop. Sedan återkommer vi med konkreta förslag som ni får ta ställning till samt själva boka det som passar just er. Ni kommer även att få tillgång till ett budgetverktyg så att ni kan hålla reda på alla kostnader som dyker upp under resan gång. Under själva planeringen så kommer vi att ha kontakt på mail eller telefon där vi hjälper er med vägledning samt svarar på frågor som dyker upp.  

Koordinering

Om ni önskar mer hjälp i form av både planering och genomförande av ert bröllop då erbjuder vi bröllopskoordinering. Vi börjar då med ett inledande kostnadsfritt möte där ni berättar om era drömmar och idéer samt vad som är viktigt för er denna stora dag. Utifrån era idéer arbetar vi fram konkreta förslag på både lokaler, dekorationer, aktiviteter, inbjudningskort, trycksaker, vigselplatser, fotograf, underhållning samt mat och dryck. Vi kommer även att vara med och koordinera under själva bröllopsdagen samt se till så att allt flyter på så smidigt som möjligt.

Jag som är med under all denna planering är certifierad bröllopskoordinator, examinerad sommelier, utbildad kallskänka och har stor erfarenhet av att arbeta med både stora och små fester.